soigniesphoto@gmail.com | B,T,W, : BE0418.675.655

mijn aankopen
totaal : 0,00 €

gratis levering vanaf : 0,00 €

 

Nikon Nikkor Z 28-400mm f/4-8 VR

EAN-code : 4960759912893

  • 1.549,05 €
  • artikel binnenkort op voorraad
  • gratis leveringgratis levering vanaf : 0,00 €


Nikon Nikkor Z 28-400mm f/4-8 VRSluit de afstand. Ver gaan. Met een ongelooflijke zoomfactor van 14,2x en een ontwerp dat compact genoeg is om hem op uw camera te laten zitten, biedt deze 28-400 mm supertelezoom onbegrensde mogelijkheden. Neem het mee en laat je fantasie je leiden.14,2x telefoto-superzoom. Een doel om alles te doen.Met de...
Mijn land van verblijf is :

Nikon Nikkor Z 28-400mm f/4-8 VR


Sluit de afstand. Ver gaan. Met een ongelooflijke zoomfactor van 14,2x en een ontwerp dat compact genoeg is om hem op uw camera te laten zitten, biedt deze 28-400 mm supertelezoom onbegrensde mogelijkheden. Neem het mee en laat je fantasie je leiden.



14,2x telefoto-superzoom. Een doel om alles te doen.
Met de veelzijdige NIKKOR Z 28-400mm f/4-8 VR-zoom kunt u vrijwel elk onderwerp vastleggen. Het uiterst veelzijdige bereik van de brandpuntsafstand gaat van 28 mm groothoek tot 400 mm supertelefoto, met alles daartussenin! Maak verbluffende brede opnamen van natuurlijke of stedelijke landschappen, kom dichterbij voor creatieve portretten van mensen of architectonische details, of zoom helemaal in om schuwe wilde dieren in hun natuurlijke habitat te ontdekken.

Ultrasoepele bediening
Met zijn compacte afmetingen en gewicht van slechts 725 gram past deze 14,2x zoomlens gemakkelijk in uw tas, en u kunt hem zelfs op uw camera laten zitten terwijl u rondloopt. Zelfs tot 400 mm is deze superzoom ongelooflijk goed uitgebalanceerd en veel gemakkelijker te hanteren dan een supertelelens met vaste brandpuntsafstand.

De superzoom die van close-ups houdt

Met deze veelzijdige zoomlens kunt u scherpstellen op onderwerpen tot op 0,2 m afstand bij de maximale groothoekbrandpuntsafstand, en op 1,2 m als u tot 400 mm hebt ingezoomd.1 Met een reproductieverhouding van maximaal 0,35x kunt u zelfs fantastische close-ups. Let echter op de meegeleverde zonnekap als deze op de lens is bevestigd: deze superzoom kan zo dichtbij komen dat je moet oppassen dat je je onderwerp niet aanraakt met de zonnekap!

VR-beeldstabilisatie zorgt voor stabiele opnames
De 5,0-snelheden dankzij de ingebouwde optische vibratiereductie helpen trillingen te elimineren, voor scherpe opnamen, zelfs bij weinig licht.2 Als u snelle actiefoto's maakt, helpt de SPORT-modus ook om het beeld in de zoeker te stabiliseren. Als u deze groothoek- tot supertelezoomlens op een Nikon Z-camera met VR Synchro monteert, kunt u bovendien tot 5,5 sluitertijden behalen.

Klaar voor avontuur
Of het nu gaat om zandstranden of landschappen in de regen, haal het meeste uit elke reis, elke wandeling en alle soorten licht! Het NIKKOR Z 28-400mm f/4-8 VR-objectief is niet bang voor zware omstandigheden.

Gerenommeerde Nikon-ergonomie
De stille instelring van de lens kan worden aangepast aan de manier waarop u fotografeert, en een zoomvergrendelingsschakelaar voorkomt dat de zoom wordt uitgebreid wanneer deze op uw camera is gemonteerd.

Zelfverzekerde autofocus
De NIKKOR Z 28-400mm f/4-8 VR groothoek- tot supertelezoom maakt gebruik van een snelle, stille stappenmotor voor autofocus. Het scherpstellen gaat snel, zelfs als onderwerpen snel bewegen.

andere producten van de categorie : Objectieven and Teleconverters