soigniesphoto@gmail.com | B,T,W, : BE0418.675.655

mijn aankopen
totaal : 0,00 €

gratis levering vanaf : 0,00 €

 

Canon RF 200-800mm f/6.3-9.0 IS USM

EAN-code : 4549292222050

  • 2.498,93 €
  • artikel binnenkort op voorraad
  • gratis leveringgratis levering vanaf : 0,00 €


Canon RF 200-800mm f/6.3-9.0 IS USMbelangrijkste kenmerkenDieren in het wild, sport, natuurGepassioneerd niveauSupertelelens, optische beeldstabilisator, innovatief ontwerpDe RF 200-800mm F6.3-9 IS USM-lens, een revolutionaire supertelefotolens uit de RF-serie voor EOS R-systeemcamera's, legt onderwerpen op afstand vast met kracht die u zich...
Mijn land van verblijf is :

Canon RF 200-800mm f/6.3-9.0 IS USM


belangrijkste kenmerken

Dieren in het wild, sport, natuur
Gepassioneerd niveau
Supertelelens, optische beeldstabilisator, innovatief ontwerp

De RF 200-800mm F6.3-9 IS USM-lens, een revolutionaire supertelefotolens uit de RF-serie voor EOS R-systeemcamera's, legt onderwerpen op afstand vast met kracht die u zich nooit had kunnen voorstellen. Met een optische beeldstabilisator van 5,5 stops en een compacte vormfactor biedt deze supertelelens een flexibel brandpuntsbereik van 200-800 mm voor sport-, natuur- en wildlife-momenten die voorheen buiten bereik waren.

Bereik het ontoegankelijke
Met deze natuurlens van Canon krijg je beelden die je nooit had kunnen bedenken. Met een maximale brandpuntsafstand van 800 mm¹ en multiplier-compatibiliteit met het gehele AF-gebied² biedt de RF 200-800mm F6.3-9 IS USM ongelooflijke kracht voor het kadreren van zelfs de kleinste onderwerpen, op een afstand van slechts 0,8 mm.

Creëer eenvoudig impact
Druk uzelf uit en leg met gemak boeiende beelden vast. Met maximaal 5,5 stops optische beeldstabilisatie kun je uit de hand fotograferen, zodat je snel kunt reageren op situaties wanneer deze zich voordoen.

Leg onderwerpen met meer helderheid vast
Binnenin corrigeren drie UD-elementen chromatische aberratie, terwijl een Super Spectra-coating nevenbeelden en overstraling vermindert. De Nano USM houdt bewegende onderwerpen scherp in beeld en zorgt voor een snelle, stille en nauwkeurige autofocus, terwijl het diafragma met negen lamellen zorgt voor een uitstekende achtergrondweergave.

Blijf fotograferen, zelfs bij slecht weer
Profiteer van de stof- en vochtbestendigheid die gelijkwaardig is aan die van onze professionele lenzen uit de L-serie, plus een witte buitenverf voor betrouwbare optische prestaties bij fotograferen in de zon. Dit betekent dat u altijd de foto krijgt die u wilt, zelfs als u wandelt in een gebied waar de elementen u tegen lijken te werken.

Praktischer voor betere controle
Breng uw camera en lens in balans voor meer comfort door de statiefbevestiging in te stellen wanneer deze gedurende langere tijd stilstaat. Met de lensfunctieknoppen kunt u instinctief fotograferen, terwijl u met de aanpassing van het zoomkoppel en de gecombineerde focus- en bedieningsring slimmer kunt fotograferen.

Snelle en soepele scherpstelling
De lens is voorzien van een lichtgewicht Nano USM-motor. Hij is kleiner dan uw vingers en stelt u in staat snel, stil en naadloos scherp te stellen. Er gaat niets boven natuur- en wildlifefotografie.

andere producten van de categorie : Objectieven and Teleconverters