soigniesphoto@gmail.com | B,T,W, : BE0418.675.655

mijn aankopen
totaal : 0,00 €

gratis levering vanaf : 0,00 €

 

Canon RF 24-105 f/2.8 L IS USM

EAN-code : 4549292223156

  • 3.658,91 €
  • € 300 cashback tot 31 juli 2024 € 300 cashback tot 31 juli 2024
  • artikel binnenkort op voorraad
  • gratis leveringgratis levering vanaf : 0,00 €


Canon RF 24-105 f/2.8 L IS USMEen professionele 24-105 mm zoomlens voor video-opnamen en foto's, die een compromisloos ontwerp, een snel, helder f/2.8-diafragma en uitzonderlijke scherpte combineert, ideaal voor hybride workflows.De RF 24-105mm F2.8L IS USM Z brengt de werelden van uitzending, film en fotografie samen. Een innovatieve lens...
Mijn land van verblijf is :

Canon RF 24-105 f/2.8 L IS USM


Een professionele 24-105 mm zoomlens voor video-opnamen en foto's, die een compromisloos ontwerp, een snel, helder f/2.8-diafragma en uitzonderlijke scherpte combineert, ideaal voor hybride workflows.



De RF 24-105mm F2.8L IS USM Z brengt de werelden van uitzending, film en fotografie samen. Een innovatieve lens voor het hybride tijdperk, die filmmakers en fotografen de beste beeldkwaliteit en lensprestaties biedt. Met een constant diafragma van f/2.8 voor adembenemende bokeh, verminderde focusverschuiving en elektronische parfocale prestaties, zet het de nieuwe standaard voor alle makers van inhoud.



Diafragma ring
Maakt soepele handmatige irisregeling mogelijk bij het opnemen van videobeelden



Ontgrendelingsknop voor membraanvergrendelring
Vergrendel hem in de automatische modus wanneer u foto's maakt of ontgrendel hem voor soepele irisregeling tijdens het opnemen van videobeelden



Verstelring
Aanpasbaar voor intuïtieve bediening van instellingen



EEN PROFESSIONELE ZOOM KLAAR VOOR ALLES
Of u nu foto's maakt of video opneemt, deze lens levert uitzonderlijke prestaties in elke situatie dankzij een snel diafragma van f/2.8 voor optimale controle van de scherptediepte, een veelzijdig brandpuntsbereik voor elke situatie en functies voor het maken van video's van bioscoopkwaliteit.



Korte film en documentaire
Snel en stil, ideaal voor opnamen met één camera als er geen tijd is om van lens te wisselen. De optionele zoommotor bevordert een soepele zoomtechniek.

Bruiloften en evenementen
Produceer foto's en video's van hoge kwaliteit met één lens en reageer op alle gebeurtenissen van de dag, zelfs bij weinig licht.

Portretten
Diafragma met 11 lamellen voor uitzonderlijke achtergrondonscherpte, ongelooflijke scherpte en kleurnauwkeurigheid.



FLEXIBEL. WEERBAAR. HEERLIJK
Geen compromissen meer tussen bereik en openheid. Dankzij een constant diafragma van f/2.8 van 24 mm tot 105 mm in één lens, ga je met deze zoomlens onder alle omstandigheden mee.



Wees creatiever met een constant diafragma van f/2.8

Krijg ongelooflijke resultaten met uitzonderlijke scherptedieptecontrole, zelfs als het licht wegvalt. Een brandpuntsafstand van 24-105 mm en een optische beeldstabilisator van 5,5 stops (In-Body Image Stabilization (IBIS) en 8-stops Optical (OIS)) zorgen voor nieuwe benchmarks op het gebied van foto-opname en video.



Leg scherpe beelden met hoog contrast vast

Vier ultra-low dispersion (UD)-elementen corrigeren chromatische aberraties, terwijl drie asferische elementen sferische aberraties elimineren. U kunt rekenen op ASC- en Super Spectra-coatings om reflecties en overstraling te verminderen, terwijl fluorbescherming op het voorste element stof op het lensoppervlak helpt beperken.



Pas het diafragma sneller en intuïtiever aan

Gebruik de diafragmaring bij het opnemen van video om het diafragma handmatig te regelen en te genieten van een soepele, stille werking. Een ontgrendelingsschakelaar vergrendelt de diafragmaring in de Auto-positie voor fotografie en ontgrendelt deze voor een soepele diafragma-aanpassing, ideaal voor het opnemen van video's.



KRACHTIGE OPTISCHE BEELDSTABILISATOR

De 5,5-stops Optical Image Stabilizer (geïntegreerde beeldstabilisatie en 8-stops gecoördineerde optische beeldstabilisatie) herdefinieert de normen voor veelzijdige foto's en video's.



Snelle autofocus voor video's en foto's

Dubbele Nano USM-motoren leveren uitzonderlijke prestaties voor zowel foto's als video, waardoor professionele elektronische parfocale scherpstelling tijdens het zoomen2 en onderdrukking van de focusverschuiving mogelijk zijn om een constant gezichtsveld te behouden tijdens het zoomen.



Fotografeer met vertrouwen en flexibiliteit

Kom dichter bij uw onderwerp en stel scherp tot 0,45 m voor full-frame close-ups. Twee aanpasbare lensfunctietoetsen en een handige instelring bieden extra bedieningsopties, zoals het pauzeren van de autofocus in de servo-autofocusmodus.



Zoom soepeler en vanaf een afstand

Gebruik de optionele PZ-E2- of PZ-E2B-zoommotoradapters handmatig of op afstand, via Canon's Camera Connect/EOS Utility-apps, browserafstandsbediening of via IP met behulp van Canon's XC-protocol met compatibele apparaten. De 20-pins interface (alleen PZ-E2B)

andere producten van de categorie : Objectieven and Teleconverters