soigniesphoto@gmail.com | B,T,W, : BE0418.675.655

mijn aankopen
totaal : 0,00 €

gratis levering vanaf : 0,00 €

 

Dji Osmo Pocket 3

EAN-code : 6941565969873

  • 539,00 €
  • artikel binnenkort op voorraad
  • gratis leveringgratis levering vanaf : 0,00 €


Dji Osmo Pocket 3DJI's draagbare stabilisator, de DJI Osmo Pocket 3, is gepositioneerd als het ultieme hulpmiddel voor makers van inhoud, vloggers en streamers. Dankzij het compacte en flexibele ontwerp past deze mechanisch gestabiliseerde camera met 3 assen gemakkelijk in de palm van uw hand, of zelfs in een zak zodra de cardanische...
Mijn land van verblijf is :

Dji Osmo Pocket 3


DJI's draagbare stabilisator, de DJI Osmo Pocket 3, is gepositioneerd als het ultieme hulpmiddel voor makers van inhoud, vloggers en streamers. Dankzij het compacte en flexibele ontwerp past deze mechanisch gestabiliseerde camera met 3 assen gemakkelijk in de palm van uw hand, of zelfs in een zak zodra de cardanische ophanging is opgevouwen en vergrendeld.

Uitgerust met een 1-inch CMOS-sensor, levert de DJI Osmo Pocket 3 een spectaculaire beeldkwaliteit en past hij zich gemakkelijk aan aan omgevingen met weinig en fel licht.

Het 2-inch OLED-scherm met een intuïtieve interface biedt gemakkelijke toegang tot instellingen, camera-instellingen en andere functies. Dit scherm is draaibaar en biedt de flexibiliteit om met een eenvoudig gebaar te schakelen tussen horizontale en verticale modi.

De camera maakt opnames tot 4K met 120 frames per seconde mogelijk, ideaal voor opvallende beelden, zelfs in slow motion, met D-Log M (10-bit) en HLG (10-bit) opties. ActiveTrack 6.0-functies, verschillende trackingmodi en 10-bit D-log M- en HLG-kleurmodi zijn ook beschikbaar.

De DJI Osmo Pocket 3 ondersteunt Full HD-video-opnamen met 50/60p in webcammodus, en in de timelapse-modus zorgt de Selfie Flip-functie voor flexibeler fotograferen.

Aan de geluidskant garanderen de 3 interne microfoons van de DJI Osmo Pocket 3 hoogwaardige omnidirectionele opnames, met ruisonderdrukking. Tenslotte voldoet deze camera met een batterijduur van 166 minuten en snel opladen tot 80% in slechts 16 minuten aan de eisen van de meest veeleisende gebruikers.

andere producten van de categorie : Videocamera's