soigniesphoto@gmail.com | B,T,W, : BE0418.675.655

mijn aankopen
totaal : 0,00 €

gratis levering vanaf : 0,00 €

 

NITEforce 4G TRAILCAM EZMAIL 20 MP

EAN-code :

  • 219,00 €
  • artikel binnenkort op voorraad
  • gratis leveringgratis levering vanaf : 0,00 €


NITEforce 4G TRAILCAM EZMAIL 20 MPMAKKELIJK TE GEBRUIKENNITEforce EZmail trailcamera heeft zich gericht op scherpe beeldkwaliteit en gebruiksgemak! Er zijn geen clouddiensten nodig, geen gebruikersaccounts aanmaken, geen Gmail-wachtwoorden aanpassen, geen dure telefoontjes naar technische ondersteuning, geen verplichte APP's en geen...
Mijn land van verblijf is :

NITEforce 4G TRAILCAM EZMAIL 20 MP


MAKKELIJK TE GEBRUIKEN
NITEforce EZmail trailcamera heeft zich gericht op scherpe beeldkwaliteit en gebruiksgemak! Er zijn geen clouddiensten nodig, geen gebruikersaccounts aanmaken, geen Gmail-wachtwoorden aanpassen, geen dure telefoontjes naar technische ondersteuning, geen verplichte APP's en geen firmware-updates. Het is voldoende als u weet hoe u uw eigen e-mail correct schrijft met het toetsenbord van de camera! Dat is het!

Na het invoeren van uw e-mail, en als de camera een antenne heeft geïnstalleerd, een SD-geheugenkaart en een 4G-compatibele SIM-kaart bevat, is hij direct klaar voor het veld. Daarna kunt u beginnen met het ontvangen van foto's of video's in uw e-mail. Wanneer de camera een warmtebeweging voor de camera oppikt, komen foto's of video's onmiddellijk met 4G-snelheid naar de opgegeven e-mails (1 - 4).

NITEforce EZmail trail camera haalt zelfs de datum en tijd automatisch op van het netwerk van de operator, dus het is ook niet nodig om ze te installeren!

SCHERPE BEELDKWALITEIT

NITEforce EZmail trailcamera is uitgerust met 20MP scherpe beeldresolutie en Full HD (1080P) videokwaliteit! U krijgt kristalheldere foto's of high-definition video's van het veld. De camera stuurt video's met een maximale lengte van 20 seconden met audio. Foto's en video's worden overgezet met een snelle 4G-verbinding. Foto's kunnen worden bekeken op het interne 2″ LCD-scherm van de camera. De MENU-instellingen kunnen ook worden gewijzigd met behulp van het 2″ LCD-voorbeeldscherm.

AFSTANDSBEDIENING APP
De NITEforce EZmail-trailcamera kan op afstand worden bediend met behulp van de gratis APP. Indien de gebruiker dit wenst, is afstandsbediening van de camera mogelijk met behulp van een gratis Android APP-applicatie (Engels). Met de APP worden de belangrijkste functies of instellingen beheerd, FEX foto- of videoverzoek, keuze tussen video- en fotomodus, camera AAN en UIT zetten met afstandsbediening en vele andere handige functies.

VEELZIJDIG GEBRUIK
De NITEforce EZmail-trailcamera is gemaakt voor veeleisend gebruik, zowel binnen als buiten. Snelle 4G-gegevensoverdracht en scherpe beelden zijn een absolute voorwaarde als de camera voor bewaking wordt gebruikt, bijvoorbeeld in een huisje, op kantoor, thuis. Klein, compact formaat en matzwarte trailcamera verbergt zich gemakkelijk in het terrein en de omgeving bij het fotograferen van dieren. De onzichtbare infrarood flitser is geschikt voor nachtfotografie. Onzichtbare flitser zorgt ervoor dat de cameralocatie niet wordt onthuld.

TECHNISCHE SPECIFICATIES
Draadloze ondersteuning: LTE 4G (2G ondersteund)
Megapixels: 20 MP (16 MP, 12 MP, 8 MP, 5 MP, 3 MP)
Videoresolutie met audio: Full HD (1080P), HD (720P), WVGA
Lengte videoclips: 5 – 60 sec
Max. videolengte verzenden: 20 sec
Multi Shot: 1-10 foto's
Onzichtbare No-Glow Flash 940nm: Ja
Max bereik flitser: 20m
PIR Max Detectie Bereik: 18m
PIR-triggersnelheid: 0,6 sec
PIR-gevoeligheidsaanpassing: Ja (Hoog/Med/Laag/UIT)
Instelbare PIR-vertraging: 5 sec - 60 min
Lens: F2.2
FOV (diagonaal gezichtsveld): 58°
Gezichtsveld op 10 meter: 7,70 m
Time-lapse-opname: 3 min - 24 uur
Kleuren LCD-scherm: 2″
4 werktijdinstellingen: Ja
Kleur overdag Pic & Vid: Ja
Zwart/Wit Nacht Pic & Video: Ja
Tijd- en datumstempel: Ja
Cameranaamstempel: Ja
Maanfase Stempel: Ja
Temperatuurstempel: Ja (°C / °F)
Camerakleur: matzwart
Montage: riem / kabel
Statiefschroefdraad: 1/4″-20
Batterijvoeding: 12 AA-alkalinebatterijen (niet inbegrepen)
Externe voedingspoort: Ja (6V - 12V)
SD-kaartondersteuning: 2 GB - 32 GB
Weerbestendig: IP66
Bedrijfstemperaturen: -20°C … +60°C
Bedrijfsvochtigheid: 5% - 90%
10 Taalmenu: EN, CZ, DK, FI, FR, DE, HU, IT, NO, SW

andere producten van de categorie : Trailcams