soigniesphoto@gmail.com | B,T,W, : BE0418.675.655

mijn aankopen
totaal : 0,00 €

gratis levering vanaf : 0,00 €

 

Sony A6700 + 16-50mm Black

EAN-code : 4548736146976

  • 1.799,00 €
voorraad
 
  • artikel binnenkort op voorraad
  • gratis leveringgratis levering vanaf : 0,00 €


Sony A6700 + 16-50mm BlackEen venster op jouw wereldExmor R™ CMOS-sensor met achtergrondverlichting in APS-C-formaatDe Exmor R CMOS-beeldsensor met 26,02 effectieve megapixels bevat de beeldsensortechnologieën van Sony. De van achteren verlichte structuur, lenzen en antireflectiecoating (verzegeld in het glas) garanderen een...
Mijn land van verblijf is :

Sony A6700 + 16-50mm Black


Een venster op jouw wereld

Exmor R™ CMOS-sensor met achtergrondverlichting in APS-C-formaat
De Exmor R CMOS-beeldsensor met 26,02 effectieve megapixels bevat de beeldsensortechnologieën van Sony. De van achteren verlichte structuur, lenzen en antireflectiecoating (verzegeld in het glas) garanderen een uitzonderlijke gevoeligheid, resolutie en dynamisch bereik.

BIONZ XR™-coating voor een buitengewoon beeld
De BIONZ XR-engine biedt tot 8 keer meer verwerkingskracht dan eerdere versies en zorgt voor natuurlijke gradaties en realistische kleuren met een laag ruisniveau voor foto's en video's.


Breed dynamisch bereik voor meerdere situaties
De standaardgevoeligheid van de α6700 ligt tussen ISO 100 en 32.000 en biedt een breed dynamisch bereik voor het vastleggen van natuurlijke gradaties in contrastrijke scènes, zonder overstraling of geblokkeerde schaduwen.

Nauwkeurige en consistente belichting en kleuren
De α6700 biedt een indrukwekkende belichtingsregeling. Het nieuwe automatische belichtingsalgoritme detecteert nauwkeurig de gezichtshuid en past de belichting aan voor foto's en video's. Het is ook in staat om kleurrealisme te behouden onder een groot aantal lichtbronnen, van zonlicht tot theater- en stadionverlichting, voor natuurlijkere huidtinten, luchtkleuren en gebladerte.

Kies uw creatieve weergave
De Creative Render-instelling maakt het gemakkelijk om uw creativiteit te uiten. De 10 voorinstellingen kunnen ongewijzigd worden gebruikt of worden aangepast met behulp van 8 variabele instellingen die passen bij het onderwerp of de scène, of het nu gaat om foto's, video's of livestreaming. Stel de sfeer in voordat u opnamen maakt om uw foto's onmiddellijk te delen.

5-assige optische beeldstabilisatie
Maak opnamen uit de hand of bij weinig licht met de ingebouwde 5-assige optische stabilisatie die tot 5 niveaus van bewegingscompensatie biedt. Het detecteert en compenseert verschillende camerabewegingen, inclusief hoekbewegingen, die meer opvallen bij langere brandpuntsafstanden of langere sluitertijden.

Nauwkeurige compensatie op pixelschaal
Door de belangrijkste parameters te optimaliseren, levert de α6700 nauwkeurige detectie en controle op pixelniveau en maakt hij optimaal gebruik van de resolutie van 26,0 megapixel6 van de sensor om beelden te produceren die de fijnste details vastleggen.

RAW-bestandstypes/kwaliteit selecteren
Naast gecomprimeerde RAW-opname ondersteunt de α6700 lossless gecomprimeerde RAW-opname, waardoor meer hoogwaardige burst-opnamen kunnen worden gemaakt. Voor JPEG- en HEIF-afbeeldingen is er een nieuwe selectie voor de beeldkwaliteit "Licht", die minder gegevens genereert.

HEIF: hoge compressie, uitstekende beeldkwaliteit
De α6700 bevat HEIF-indeling, een primeur in een APS-C-apparaat, dat vloeiende 10-bits gradaties biedt voor een meer realistische weergave van luchten en huidtinten. Dit formaat maakt gebruik van geavanceerde compressietechnologie om de beeldkwaliteit te behouden en tegelijkertijd de bestandsgrootte en opslagvereisten te verminderen.


Innovatieve AI-verwerking
De α6700 is uitgerust met een innovatieve AI-verwerkingseenheid die de prestaties aanzienlijk verbetert, waaronder een nauwkeurigere herkenning van meer onderwerpen.

Schatting van de menselijke houding
De α6700 gebruikt vormgegevens van het onderwerp om hun bewegingen te herkennen en de herkenning van het menselijk oog te verbeteren. Het maakt ook gebruik van aangeleerde menselijke houdingen om bepaalde posities te herkennen en een onderwerp met zijn rug naar de camera te vergrendelen of wiens gezicht gedeeltelijk verborgen is, en hem te volgen.

Verbeterde onderwerpherkenning
Naast mensen en dieren kan de α6700 nu vogels, insecten, auto's, treinen en vliegtuigen8 herkennen, voor meer flexibiliteit en betrouwbaarheid bij het maken van foto's en video's. Voor mens- en dierinstellingen, en nu ook voor vogelinstellingen, herkent de camera naast ogen ook hoofden en lichamen (realtime eye-autofocus), met 40% hogere dierherkenningsprestaties9 in vergelijking met de α6600.

Voorbeelden van foto's van herkenbare onderwerpen: luipaard, vogel, vliegtuig, auto, trein, vlinder.
Slimmer realtime volgen

Geoptimaliseerde real-time tracking vereenvoudigt fotograferen in veel situaties, zodat u zich kunt concentreren op kadrering en compositie. De α6700 kan zelfs mensen met een helm of dieren van achteren volgen.


Snellere, nauwkeurigere autofocus over lange afstanden
De enorme verwerkingskracht en algoritmen van de nieuwe BIONZ XR-engine zorgen voor een drastische optimalisatie van de autofocus, met tot wel 759 fasedetectiepunten12 die ongeveer 93% van het beeldgebied voor foto's dekken.

Nauwkeurige autofocus bij -3,0 EV
Nauwkeurigheid gegarandeerd, zelfs bij lichtniveaus van slechts -3,0 LW in AF-S-modus (equivalent aan ISO 100, F2.0-lens). Focus Priority-modus biedt betrouwbaardere resultaten bij weinig licht of bij kleinere diafragma's.

Maak meer dan 1000 foto's met 11 fps
De krachtige BIONZ XR-engine en de grote geheugenbuffer van de α6700 verhogen de schrijfsnelheid naar geheugenkaarten. De camera kan meer dan 1.000 JPEG-afbeeldingen maken, tot 59 gecomprimeerde RAW-afbeeldingen of 23 lossless gecomprimeerde RAW-afbeeldingen in supersnelle bursts.

Permanente DMF
Wanneer u foto's maakt met AF-C of AF-S autofocus, kunt u aan de scherpstelring van de lens draaien om direct over te schakelen naar de handmatige modus. Dit maakt het gemakkelijk om snel van onderwerp te veranderen.

Focusbracketing voor geweldige opnamen
De α6700 maakt automatisch maximaal 299 foto's met focus shift, waarbij intervallen en sequenties worden gebruikt die door u zijn gedefinieerd. Kies de perfecte opname of bewerk deze voor creatieve composities met ongelooflijke scherptediepte.

Flikkering verwijderen
Verwijder flikkering veroorzaakt door kunstlicht in foto's en video's. Selecteer "Anti-Flicker Shooting" of gebruik "Variabele sluiter." om de sluitertijd aan te passen aan de flikkersnelheid.

4K-video-opname voor verbluffende kwaliteit
De α6700 legt 4K-beelden (QFHD: 3840 x 2160) vast met maximaal 60p (50p) met de 6K-upsamplingtechnologie van Sony. Door deze extra details in de uitvoer te comprimeren, krijg je 4K-videokwaliteit met uitzonderlijke definitie, zelfs bij hoge verversingsfrequenties. De camera ondersteunt ook hoogwaardige XAVC S-I (All-Intra) en XAVC HS-formaten met 10-bits 4:2:217 kleursampling

4K 120p bij hoge verversingssnelheid (100p)
Opname met hoge framesnelheid, tot 120p in 4K QFHD (3840 x 2160), maakt het mogelijk om in de camera films met een hoge resolutie op te nemen. U kunt de bewegingen van het onderwerp versnellen of ze omzetten in vloeiende slow motion, voor nieuwe creatieve mogelijkheden in postproductie. Met de S&Q-modus kunt u ook vertraagde of versnelde sequenties rechtstreeks in de camera opnemen.

Expressieve S-Cinetone™-technologie
De α6700 bevat de kleurwetenschap die al te vinden is in de veelgeprezen CineAlta- en Cinema Line-reeksen en bevat Sony's S-Cinetone-beeldprofiel als voorinstelling, voor een natuurgetrouwere kleurreproductie en natuurlijke huidtinten.

S-Log3-gammacurve met 14+ stops
De S-Log3-gammacurve accentueert de gradatiekarakteristieken van schaduwen tot middengrijs (18% grijs), met een speelruimte van meer dan 14 stops tot één voor flexibele en creatieve kleuraanpassing.

Realtime tracking voor video's
Het gebruik van AI optimaliseert real-time volgprestaties door automatisch de ogen van een bepaald onderwerp te herkennen, te volgen en scherp te stellen21. Naast Touch Tracking om tracking te starten, kunt u met een aangepaste knop een geselecteerd onderwerp tijdelijk volgen, ongeacht de positie in het kader en de instelling van het scherpstelgebied.

Actieve modus voor verbeterde beeldstabilisatie
Actieve modus22 biedt krachtige beeldstabilisatie voor films uit de hand. De α6700 meet nauwkeurig camerabewegingen en compenseert deze vervolgens, waardoor effectieve stabilisatie wordt geboden zonder in te boeten aan mobiliteit, zelfs bij opnamen in 4K.

Compensatie voor een constante kijkhoek
Automatische focus-breathing-compensatie maakt gebruik van Clear Image Zoom-technologie om een constante beeldhoek te behouden bij het fotograferen met compatibele lenzen en mogelijke verschuivingen te elimineren. Deze metadata zijn handig in de postproductie.

Gebruikers-LUT-bestanden importeren
Ontdek direct vanaf de shoot hoe uw sequenties eruit zullen zien in de postproductie. Met de α6700 kunt u een aangepaste LUT importeren die tijdens het opnemen op het schermbeeld van het apparaat kan worden toegepast om een voorbeeld te geven.

Eenvoudig films maken
De α6700 biedt tal van functies die het filmen en filmen gemakkelijker maken. De Auto Framing-functie26 snijdt het beeld automatisch bij en gebruikt AI om het onderwerp te volgen. Dankzij de geïntegreerde time-lapse-functie kunt u time-lapse-video's in het apparaat zelf maken.

Ontworpen om in je hand te passen
Met zijn compacte formaat en lichte gewicht (493 g) biedt de α6700 opmerkelijke draagbaarheid en wendbaarheid zonder concessies te doen aan de beeldkwaliteit. Het nieuwe handvat zorgt voor een stevige en comfortabele grip en biedt tegelijkertijd betere controle bij het maken van foto's en video's.

Hoogwaardige elektronische zoeker
De 2,36 miljoen dots (circa) XGA OLED elektronische zoeker met een vergroting van circa 1,07x27 levert een uitzonderlijk beeld. Twee keer zo helder als de α6600 en brede kijkhoek (33 graden). De verversingssnelheid kan worden ingesteld op 120 fps, het dubbele van de normale snelheid, voor een vloeiend beeld met minimale onscherpte bij het volgen en fotograferen van bewegende onderwerpen.

Scherm met geweldige opnameflexibiliteit
De α6700 heeft een groot 3,0-type 1,03 miljoen dots (ongeveer) touchscreen-lcd met een beeldverhouding van 3:2, opening aan de zijkant en variangle. Deze flexibiliteit biedt een schat aan creatieve opties voor opnamen uit de hand of met gimbal, voor foto's en video.

Intuïtieve aanraakbedieningen
Raak het scherm aan om belangrijke functies te activeren, zoals het selecteren van een scherpstelgebied of onderwerp om te volgen, of het ontspannen van de sluiter. Door naar binnen te vegen, verschijnen aanraakpictogrammen voor het wijzigen van de opnamemodus en andere instellingen. Door omhoog te schuiven wordt het functiemenu (Fn) weergegeven. Tik en knijp tijdens het lezen om te selecteren en in te zoomen.

Verbeterde menustructuur
We hebben geluisterd naar professionele fotografen en videografen en hebben de α6700 een nieuw menu gegeven, vergelijkbaar met de full-frame modellen uit de α-serie. De nieuwe lay-out biedt efficiëntere toegang tot belangrijke instellingen, zoals vernieuwingsfrequentie en sluitertijd. Mogelijkheid om een aangepaste sleutel toe te wijzen voor snelle toegang. Aanraakbediening zorgt voor een snellere aanpassing dan ooit tevoren.

product compatibel met : Sony A6700 + 16-50mm Black

andere producten van de categorie : Systeemcamera's