soigniesphoto@gmail.com | B,T,W, : BE0418.675.655

mijn aankopen
totaal : 0,00 €

gratis levering vanaf : 0,00 €

 

Canon Powershot V10 Black Vlogging Kit

EAN-code : 8714574676951

  • 458,99 €
  • artikel binnenkort op voorraad
  • gratis leveringgratis levering vanaf : 0,00 €


Canon Powershot V10 Silver Vlogging KitVal online op en leg discreet content vast met de PowerShot V10, Canon's alles-in-één 4K-camera voor vloggen. Lichtgewicht en compact genoeg om in je zak of een kleine tas te passen, het heeft alles wat je nodig hebt om te vloggen: een kantelbaar scherm, grote stereomicrofoons en een...
Mijn land van verblijf is :

Canon Powershot V10 Silver Vlogging Kit


Val online op en leg discreet content vast met de PowerShot V10, Canon's alles-in-één 4K-camera voor vloggen. Lichtgewicht en compact genoeg om in je zak of een kleine tas te passen, het heeft alles wat je nodig hebt om te vloggen: een kantelbaar scherm, grote stereomicrofoons en een standaard. U kunt binnen enkele seconden beginnen met opnemen. Maak indruk op uw volgers met onscherpe inhoud die er geweldig uitziet, zelfs bij weinig licht of fel licht. Leg de sfeer en elk gesproken woord duidelijk vast met de krachtige microfoons en het windfilter. Betover uw publiek door uw video's live naar YouTube en Facebook te streamen met de Canon Camera Connect-app op uw smartphone. U kunt zelfs opnemen via Wi-Fi of de camera als webcam gebruiken voor extra veelzijdigheid.



Zak alles-in-één
Vlog terloops met deze kleine (63,4 × 90,0 × 34,3 mm, weegt slechts 211 g) speciale camera die een discrete en plezierige vlog-ervaring biedt.

Zie er vanuit elke hoek goed uit
Neem handsfree op, of u nu in de keuken of onderweg bent, met een ingebouwde standaard met meerdere standen¹ die netjes kan worden opgevouwen.

Maak boeiende inhoud
Maak indruk op uw publiek met haarscherpe 4K UHD-content die er geweldig uitziet, zelfs bij weinig of fel licht. Maak je nooit zorgen dat je niet in beeld bent dankzij de ingebouwde groothoeklens met een maximaal diafragma van f/2.8.

Gewoon geweldig geluid
Leg de sfeer en elk gesproken woord duidelijk vast, waar u ook opneemt, met grote ingebouwde stereomicrofoons. Een windfilter laat je horen, zelfs in barre weersomstandigheden.

Creëer je eigen stijl
Personaliseer uw video's met 14 kleurenfilters en effecten voor het gladmaken van de huidtextuur, en open ze met slechts één druk op de knop.

Gemakkelijke operatie
Wees klaar om het moment vast te leggen in elke snelle omgeving met een intuïtief menu en een eenvoudige knopindeling. U zult het 2-inch 180 graden kantelbare touchscreen voor opnamen aan de voor- en achterkant waarderen.

Stream eenvoudig live
Kom dichter bij uw volgers in realtime, zelfs wanneer u onderweg bent en draadloos met uw mobiele data², door uw video's live te streamen naar YouTube en Facebook³ via de Canon Camera Connect⁴-app op uw smartphone. U kunt de camera ook gebruiken als webcam⁵ voor nog meer veelzijdigheid.

Ook inbegrepen in de kit
Deze kit is ontworpen voor vloggers die reizen. Het bevat een snelladende Amerikaanse wandlader met USB-C Type C en USB Type A Power Delivery-uitgang, EU-, VK- en Australische stekkeradapters die compatibel zijn in meer dan 150 landen, en een micro SD-kaart waarmee u streaming in 4K kunt opnemen.

andere producten van de categorie : Videocamera's