soigniesphoto@gmail.com | B,T,W, : BE0418.675.655

mijn aankopen
totaal : 0,00 €

gratis levering vanaf : 0,00 €

 

Fujifilm X-T5 + XF18-55 Silver

EAN-code : 4547410486759

  • 2.266,73 €
  • artikel binnenkort op voorraad
  • gratis leveringgratis levering vanaf : 0,00 €


Fujifilm X-T5 + XF18-55 Silver40,2 MP hoge resolutieBSI beeldsensorDe X-Trans CMOS 5 HR-sensor met hoge resolutie van 40,2 megapixels is voorzien van een verbeterd beeldverwerkingsalgoritme dat de resolutie verhoogt zonder de signaal-ruisverhouding in gevaar te brengen, wat een verbluffende beeldkwaliteit oplevert.Drievoudig kantelbaar...
Mijn land van verblijf is :

Fujifilm X-T5 + XF18-55 Silver


40,2 MP hoge resolutie
BSI beeldsensor
De X-Trans CMOS 5 HR-sensor met hoge resolutie van 40,2 megapixels is voorzien van een verbeterd beeldverwerkingsalgoritme dat de resolutie verhoogt zonder de signaal-ruisverhouding in gevaar te brengen, wat een verbluffende beeldkwaliteit oplevert.



Drievoudig kantelbaar LCD-scherm
Veelzijdigheid voor alle gelegenheden

Compacte behuizing van 557 g
Verhoogde mobiliteit

Drie bovenplaat wijzerplaten

Drie draaiknoppen regelen ISO, sluitertijd en belichtingscompensatie vanaf de bovenplaat van de camera. Met de diafragmaring op de meeste XF-lenzen kunnen alle belichtingsinstellingen worden gecontroleerd en aangepast voordat de camera wordt ingeschakeld.
Creëer met vertrouwen en focus op het creëren van een afbeelding.


Lichtgewicht, hoge prestaties

De X-T5 is voorzien van een vijfassig In-Body Image Stabilization (IBIS)-systeem dat tot 7,0 stops compensatie biedt en een 3,69 miljoen-dot EVF met een vergrotingsfactor van 0,8x. Desondanks weegt de camerabody slechts 557 g (1,23 lb). Draaiknoppen en knoppen zorgen voor gebruiksgemak, waardoor de dierbaarste momenten van het leven de kans krijgen om te worden gedocumenteerd om een andere dag te zien.

Drievoudig kantelbaar LCD-scherm

Een in drie richtingen kantelbaar LCD-scherm biedt extra veelzijdigheid, vooral wanneer u op heuphoogte of in portretstand werkt. De combinatie van het kantelbare LCD-scherm en de centrale zoeker lijnt de lens, de camera en de fotograaf op de optische as uit, voor een comfortabelere en intuïtievere opname-ervaring.

CINEMA-SIMULATIE

19 filmsimulatiemodi in de X-T5 repliceren digitaal het uiterlijk en het gevoel van klassieke fotografische film die al meer dan 85 jaar door Fujifilm is ontwikkeld. Reproduceer de klassieke kleuren en tonen waar Fujifilm bekend om staat, of voeg een artistiek tintje toe en begin met het opbouwen van je nalatenschap.

witbalans

Verschuiving van de witbalans
Er kunnen fijne aanpassingen worden gemaakt aan de automatische witbalans (AWB) door een van de drie modi te selecteren: Auto, Witprioriteit en Sfeerprioriteit. Indien ingesteld op Witprioriteit, is de kans groter dat wit wordt gereproduceerd als wit bij gloeilamplicht. Wanneer echter de sfeerprioriteit is ingesteld, worden scènes gefotografeerd met behoud van de natuurlijke lichtkenmerken van de scène. Bij gloeilamplicht resulteert dit meestal in beelden met warmere wittinten.

Autofocus voor onderwerpdetectie
De X-Processor 5 is voorzien van Subject Detection AF, gebouwd met behulp van Deep-Learning AI-technologie. Naast het bieden van ongelooflijke AF-tracking en detectie voor menselijke gezichten en ogen, kan de X-T5 nu ook automatisch een breed scala aan onderwerpen detecteren en volgen, waaronder dieren, vogels, auto's, motorfietsen, fietsen, vliegtuigen en treinen. Hierdoor kunnen fotografen zich concentreren op compositie en creativiteit, in het vertrouwen dat de X-T5 de scherpstelling nauwkeurig zal volgen.

Bijgewerkt AF-algoritme
Het hogere aantal pixels van de X-T5 verhoogt het aantal fasedetectiepixels, wat de scherpstelnauwkeurigheid van AF-S op onderwerpen, waaronder landschappen en portretten, verbetert. De camera bevat ook een verbeterd AF-voorspellingsalgoritme, nieuw ontwikkeld voor de X-H2S, waardoor een stabiele scherpstelling mogelijk is, zelfs bij gebruik van AF-C.

Een wereld van details
160MP Pixelverschuiving Multi Shot

De X-T5 is voorzien van Pixel Shift Multi-Shot met behulp van Pixel Shift Combiner-software en kan met één druk op de sluiterknop een enkele 160 MP ultrahoge resolutie-afbeelding uitvoeren.
Met behulp van in-body beeldstabilisatie om de sensor een halve pixel tussen elk frame te verschuiven, creëert X-T5 precies 20 frames om ervoor te zorgen dat elke rode, groene en blauwe pixel dezelfde informatie heeft. Het resultaat is een uiteindelijke afbeelding met bijna geen zichtbare valse kleuren.

1/180.000
sluitertijd in seconden

De X-T5 heeft een maximale elektronische sluitertijd van 1/180.000, een toename van ongeveer 2,5 stops ten opzichte van andere camera's uit de X-serie.Gebruik hem met grote diafragma's in extreem moeilijke omgevingen.helder voor meer creatieve opties of om de actie op het scherpst van de snede te bevriezen perfect moment.


Standaard gevoeligheid ISO 125

X-Trans CMOS 5 HR heeft een lichtefficiëntere pixelstructuur. ISO 125 - voorheen uitgebreide gevoeligheid - is nu standaard beschikbaar.

Ondersteunt HEIF-beeldformaat

De X-T5 ondersteunt het HEIF-beeldformaat, dat 10-bits beeldkwaliteit levert in bestanden die tot 30% kleiner zijn dan standaard JPEG's. Het volgende hoofdstuk in het leveren van resultaten van hoge kwaliteit rechtstreeks uit de camera is officieel begonnen voor de Series X.

Verhoogde levensduur van de batterij

Dankzij het lagere stroomverbruik van de X-Processor 5 is de levensduur van de batterij voor stilstaande beelden aanzienlijk verlengd met ongeveer 600-740 beelden* in vergelijking met de X-T4.


Zeer betrouwbaar,
Weerbestendige behuizing

X-T5 heeft 56 weerbestendige punten voor een hoge mate van stof- en vochtbestendigheid. Het kan ook werken bij temperaturen tot -10°C (14°F).

6K/30P
6.2K/30p 4:2:2 10bit


6.2K-films kunnen intern worden opgenomen met 30p in 4:2:2 10-bits kleur, wat resulteert in high-definition beeldmateriaal met rijke kleurdetails.
F-Log2-ondersteuning

Naast F-Log ondersteunt de X-T5 ook F-Log2, dat een uitgebreid dynamisch bereik van meer dan 13 stops opneemt.* Dit bereik is groter dan het huidige F-Log, wat het potentieel van postproductie vergroot.
*Bij het opnemen van F-Log2, gebaseerd op interne tests van Fujifilm.

andere producten van de categorie : Systeemcamera's